Aanleg & onderhoud openbare groenvoorziening

Het aanzien van een gemeente of voorziening wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van het openbaar groen. De aanleg en het onderhoud vraagt dan ook om het vakmanschap van een professional.

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u breed adviseren. Dat begint met inventarisatie van de grondsamenstelling en verdichting. Wij brengen daar de noodzakelijke verbeteringen in aan, waarmee we het fundament leggen voor uitstekende groenvoorzieningen én een lange-termijn relatie. Ook voor alle facetten van boomverzorging hebben wij de benodigde expertise in huis. 
Wij nemen graag deel aan openbare aanbestedingen op basis van bestekken of andere aanbesteding. Als u ons inschakelt, maken we heldere afspraken. U kunt erop rekenen dat u krijgt wat we hebben afgesproken. 

Hoveniersbedrijf Koppelman werkt dagelijks vakkundig en veilig aan de leefbaarheid van gemeenten en samen zorgen we voor een prettig en betrouwbaar imago voor u als overheid.

Zorginstellingen en Verenigingen

Ook bij zorginstellingen functioneert de groene ruimte als een entree. Cliënten en patiënten ervaren een mooie en verzorgde omgeving als prettig en het groen is daarbij sfeerbepalend. Hoveniersbedrijf Koppelman weet de juiste toon te vinden. In samenspraak met opdrachtgever en tuinarchitect maken we een plan en voeren het volgens uw verwachtingen uit.

Een sportveld dat intensief wordt gebruikt vereist vooraf een goed onderhoudsplan, zodat er meer speeluren gemaakt kunnen worden. Dit begint met een goed gedraineerde en voedzame bodem.
Tijdig renoveren van de velden betekent in de regel minder onderhoudskosten! Wij geven exact aan wat hiervoor nodig is en kunnen deze specialistische werkzaamheden uitstekend begeleiden en uitvoeren. Deze investering betaalt zich vervolgens terug in vermindering van de onderhoudskosten én… in veel speelplezier! 


  

Wij kunnen daarnaast het totaalonderhoud van de randbeplantingen rondom sportvelden verzorgen. Ons uitgekiende onderhoudsprogramma is gebaseerd op tientallen jaren ervaring en specialistische kennis. En natuurlijk – liefde voor het vak.